Tjenamors! Gästinlägg!

Hej alla!

Idag är det dags för gästinlägg i den här kända bloggen! Amanda heter jag,jag är Sofias bästis. Idag har vi ätit klubba och lyssnat på Sean Kingston! Mycket gullig och trevlig människa!

Idag är det halloween också! Mumsigt ;) Hoppas inga jävla skitungar kommer och knackar på sofias dörr,för då dödar vi dom.. Länge leve godis säger vi bara, nam nam!Men det vill vi ha för oss själva,inte ska några små barn äta upp det!Nejnej!
Vi har också sett en film som jag inte kommer ihåg vad den heter......Men den var ganska bråå! Lite läskig men ändå god.....Det är ju halloween trots allt ;o

Vi ska också montera upp min säng som jag ska sova i inatt! hihi :) Eller ja,det får Sofia göra. Nej, jag skoja bara! Självklart ska jag hjälpa min käre vän!

Sofia den klanten slog just sönder ett glas -.-' ahhh! Men det är stimulerande att se henne dammsuga,absolut! ;)


Nej,gott folk! Nu ska vi se på Charlie Chaplin och lyssna på Bob Marley! PUSS!
favorit i repris......


seeeg jag är

Hejsan! Hahah, jag som sa attjag skulle blogga varje dag? hur gick de, kommer perioder då jag inte orkar alls! Gud vad skönt med lov nu! På fredag ska jag troligtvis åka till venersborg med syster! De värsta ärjag tror jag håller på att bli sjuk! Jag vill verkligen inte, specielt inte nu till halloween!:( Mer än så var det inte! Höörs!♥


Åh jaag älskar cambilder (L)



Duktigt!

Har precis städat klart mitt rum, så himmla skönt, ska försöka hålla det såhär också! Försöka i alla fall:) Nu måste jag desvärre sätta mig och plugga, mindre kul, kemi läxa tills imorgon har så himmla svårt för kemi, specielt mokyler och alla syre joner och allt vad det är? haha! Och prov i religion om nunnor, kyrkor och massa annat tills på tisdag illa eftersom jag inte kan någonting, nej du måste jag sätta fart om jag ska få någonting gjort!

Föresten är det ganska kul att dansa med dammsugaren när man städar! :D



aaaaah!

Ja precis så!

Jag ska vara i kkyrkan om 25 min! Ahh! Konfirmation in vet ;) Nu måste jag skynda mig att äta jag är segt på sånt! Hörs sen!♥

 


Video inlägg!

Precis kommit hem från stan med Anna! Vi kollade på hockey och handboll Treevligt! Fast kallt :( Nu kommer ett video inlägg på mig och Anna för vi hade så trevligt! :D Och för min röst är så fin! :)

 


Dagens outfit!

Jag idag

Japp, så ser jag ut just nu, Snart ska jag åka och träffa finaste Anna!

Vi ska kolla på min kusse som spelar handboll och kolla på hockey, och Anna hoppas på bråk...?! Haha!

Tack för att du räddar mig från en sitta hemma på en lördag dag!

Berättar mer när jag kommer hem puss hej!

 

 


Godnatt allihopa!

Nu ska jag gå och lägga mig har jag tänkt, så sjukt trött, har vart det inprincip hela dagen fattar inte varför?
Imorgon ska jag vara med kära Anni♥ Och vi ska se på handbollskillar och hockeykillar ;)
Säger godnatt med massa bilder på mig! :D
Natti♥!







Vintern närmar sig!

Hej igen!
Glömde sig förut, men vet ni va, det snöade förut? Redan, jag menar såhär tidigt brukar väl inte snön komma eller? Dock så lade sig inte snön eftersom de precis innan börjat regna men endå! Det kan faktiskt vara mysigt med vintern så länge man slipper vara ute! Tänk när man precis kommit in och de är verkligen helt vitt på marken och man är röd om kinderna och kommer in och så är de helt varmt och sitter och ser på film med en filt på sig och myser med varm oboy! Åh vad mysigt!♥ Hade ju vart mysigare om de funnits en kille också men men! :)







Länge sen jag blogga Japp!

 

 

Lägger bara upp lite bilder som tagits ganska nyss!

Jag har verkligen inte orkat blogga, typ glömt bort!

Nu är det helg, fy va gott! Jag har bestämt mgi för att se alla, vekrligen alla harry potter filmerna, tror jag!?

Jag har egentligen inte så mycket att säga men! Hejdå alla mina 5000 läsare! ♥ haha

 

 


seegt!

Hej hej!

Orienteringen idag gick VÄLDIGT dåligt kan man säga, Jag och Amanda gick tillsammans (INTE sprang)

VI var dom första som började, och endå kom vi bland dom sista typ?! Jag snublade och halka ner för någon berg som några lura ned oss för, jag skrapa upp knät, och ramla i vatten och hela jag var blöt, der var ett rent helvete rent ut sagt! När vi kom tillbaka så sprang vi bara, har nog aldrig vart så glad att se konsum! Haha, jag kom med massa barr i håret! Haha, usch verkligen jätte slö jag vet innte vad det är med mig, kanske för att jag vart ute hela dagen?! Nu börjar snart andra avenyn, världens bästa tv serie! Hoppas ni mår bra, Godnatt!

 


Nu är jag hemma....

Nu är jag hemma, eller egentligen kom jag ju hem igår, men jag var så himmla trött när jag kom hem, höll på att somna i bilen hela tiden! Haha, tänk att lite gud kunskapen och uppstigning kl 8 är så jobbig på en helg?! Jag är i vartfall fortfarande väldigt enormt trött, funderar på att lägga mig väldigt snart! I alla fall, bilder från lägret kommer upp senare när jag orkar ladda in bilder! Imorgon är det orienterings tävligen,  slår vad om att vi vinner eller vad säger du Amanda? ;) haha!Nu ska jag dra mig till sängen i alla fall!
Natti!


Ny drar jag...

Hihi, nu drar jag snart, jag är lite sur över att faktiskt slösa hela helgen, men va fan bara 2 läger under hela konfirmationen, jag som skulle sluta svär, ser vi ju hur det går också! Haha, i alla fall nu drar jag hoppas alla andra får en roligare helg en jag lär få! se mitt sad face liksom! :O ♥

 


Konfirmationsläger!

Hejsan, precis kommit hem från skolan, sitter och smaskar på lite godis till konfirmationslägret som jag ska på senare, en hel helg förstörd:( men det kan säkert bli roligt endå! Snart blir det tacos, sen sitta och vänta och packa klart lite mer sen drar jag iväg till försmalingshemmet och så åker vi mot Uddevalla! Lite mysigt endå:)

 


Dagens outfit!

Hejsan! Snart ska jag dra iväg till bussen, tänkte bara lägga upp en bild på vad jag har på mig idag, tycker själv att det är kul att kolla på hur männikor kombinerar kläder och smycken hihi! Lite dålig bild men får duga! ^^




Shopping med Amanda

Orientering idag på idrotten, jag och Amanda var ganska dutkiga faktiskt, vi klara alla hihi! I alla fall, jag och Amanda drog till torp efter skolan, hade inställt sista lektionen så slutade vid 2 tiden wii! Jag fick i alla fall köpt skor och tröja, hitta ett par så fina pumps men jag kände att jag kan köpa senare till våren igen! Tack för dagen Amanda!♥


tröja: Gina Tricot 149:-

tröja: Gina Tricot 99:-

Skor: Din sko 499:-


RSS 2.0